tirsdag den 20. april 2010

Jeg siger AV AV AV...

I dag har jeg været på besøg hos min tandlæge, og det var desværre ikke en tandrensning jeg skulle have lavet.
Har fået rykket en visdomstand ud...., det gik faktisk rigtig hurtigt og smertefrit, selve udtrækningen, men her efter bedøvelsen er aftaget, er det faktisk begyndt at gøre lidt ondt. Det dunker og dunker, håber det gør knap så ondt i morgen.

Billeder er på vej af vores hus, prøvede at få lagt dem ind i søndags, men den her midlertidige netforbindelse vi har, kan ikke trække billederne over på bloggen. Så det må blive en dag hvor jeg har fået lavet en cd-rom med dem på, og kan lave et indlæg med billeder mens jeg er på job.

Jeg fik en oversættelse af opskriften på engelsk, som jeg efterlyste i forrige indlæg. Og har også fået hæklet et "tørklæde", billeder følger også af det. Er desuden også begyndt på et slumretæppe, hæklet som en oldemorfirkant, af bomuldsgarn.
Trøjen til min nevø er jeg også godt igang med, men den har ligget stille her i flytningen, da jeg skal koncentrere mig lidt om den. Det skal jeg trods alt ikke på samme måde med hækle-projekterne.

Kan I nu alle have en dejlig aften.

2 kommentarer:

 1. Hej Dianna!
  Uha, hvor kan jeg følge dig i av, av og atter av - men heldigvis så går det over igen :0)
  Jeg "puster" lige på det - for dig!
  Det bliver SÅ spændende at se billederne fra huset - JEG GLÆDER MIG MEGET til at se dem - ligeledes af alle dine kreative sysler.
  Sender tanker til dig!
  Stort knus herfra

  SvarSlet
 2. Hej Lotte
  Tak for din pusten. Det hjælper kan jeg mærke.

  Jeg glæder mig også til at få lagt billederne ud, men det er så træls med den netforbindelse.
  Håber snart profiber kommer forbi med deres kabler.....

  Knus til dig også.

  SvarSlet