fredag den 28. januar 2011

Elendigt internet... og en god tur til genbrugspladsen

------------------oo0oo------------------

En hel uge har vi ikke haft internetforbindelse.... ÆV, syntes ellers jeg havde prøvet alt hvad der kunne prøves for at få det til at virke. Men næ nej, intet hjalp.

I dag fik jeg så langt om længe ringet til internetudbyderen, og han sagde, at jeg kunne have løst problemet ved at læse på deres hjemmeside.
Ja, godaw mand økseskaft, hvad var det lige han ikke forstod. Vi har ikke kunne komme på internettet, så er det ligesom også lidt umuligt at læse hvad der står på hjemmesiden. Nå jo, det kunne han jo så godt forstå.

Men det korte af det lange er, at han guidede mig igennem hvordan jeg så skulle gøre, og JUHU...., nu virker det sgu igen. Heldigvis. Det var lige før jeg fik abstinenser, over ikke at kunne komme på nettet.

I sidste uge, tirsdag, var vores yngstedatter til det årlige tandeftersyn i narkose på sygehuset. Og igen i år gik det rigtig godt, bortset fra at hendes tandkød ikke har det så godt, så hun skal til kontrol om 6 mdr. Efterfølgende har hun haft meget ondt i munden, så hun har slet ikke været sig selv, meget ked og pjevset og klynkende.
Det må også være svært, når man nu ikke kan sige med ord, hvad det er der generer en. Men et par Pamol har da kunne hjælpe hende en smule, når hun har haft ondt.
Nu er det heldigvis ved at gå den rigtige vej. Ikke så pjevset mere.

Onsdag i sidste uge fik jeg lov til at tage en ekstra fleksdag, og den brugte jeg til at få ryddet op i det byggeaffald der lå uden for, sorteret det og kørt på genbrugspladsen. Nu ligner vores indkørsel igen en indkørsel.

Da jeg på genbrugspladsen var ved at smide de sidste plastsække ud, kom jeg forbi en mand som sad inde bag i hans kassevogn og stablede plastic-urtepotter. Spurgte ham sådan lidt henkastet om de dog bare skulle smides ud alle sammen.
JA, det skulle de, for de havde fået noget tryk under transporten, altså inden de var kommet i brug med jord og blomster. Og derfor kunne de ikke bruges.
Spurgte ham så meget pænt om jeg mon måtte få nogle af dem. Tænkte jo straks på når vi skal til at omlægge / nyanlægge vores have her i vores nye "gamle" hus, at de ville være gode at ompotte stiklinger i, af de ting som jeg selv vil så.

JA igen. Jeg kunne bare tage alle dem jeg ville. Jeg tog så hvad der ca. var 75 cm i højden, lige hvor mange der var præcis ved jeg ikke. Og da jeg havde båret dem hen i bilen, kom han og spurgte om jeg nu var sikker på at jeg havde nok, for jeg måtte da endelig tage lidt flere. Jeg tog så en stabel mere og han tog også en, og bar hen i bilen.

Nu har jeg i hvertfald potter nok til det kommende projekt.

Dette er en meget lille brøkdel af mængden af plastic-potter

Her er de så alle sammen,
der er 10 stk. i stakken helt til venstre.

Onsdag i denne uge kom vores vinduer til 1. salen, så nu mangler vi bare at tømreren kan komme igen.
For når han så har været og sætte de nye vinduer i, kan vi få sat glasvæv op, malet og lakeret gulvet.

2 kommentarer:

 1. Dejligt med nye urtepotter. Det var lidt af et kup:o)

  God weekend.
  Kh Randi♥

  SvarSlet
 2. Hold da op - sikke en uge :0) Godt, at det går fremad med Tanja - og ja, det er ikke nemt, når ordene ikke kan sættes på, men det lyder som om, det går den rigtige vej.

  Sikke et KUP med de urtepotter - alletiders at møde sådan en sød mand på genbrugspladsen :0)))

  Stort knus og kram herfra

  SvarSlet