søndag den 5. september 2010

Søndagens projekter - del 1

Søndagen startede med et besøg ved yngste-datteren, da hendes ynglings-person blandt personalet havde sidste dag.

Nanna har været ansat i det år Tanja har boet på bostedet, og Tanja er bare så glad for Nanna, og det er gengældt. Nanna har altid tid til lidt sjov, hygge og holden i hånd hvis det er det man trænger til.
Min overbevisning på at de 2 har det så godt sammen er deres alder. De er jævnaldrene, Tanja fylder 20 til januar, og Nanna er fyldt 20 her i forsommeren. Selvom Tanja er aldersvarende med et barn på 1, så har der alligevel været noget til fælles for de 2.

Nanna har kun være på mellemrejse, for nu skal hun igang med at læse til sygeplejerske. Og tro mig, de personer som engang med tiden skal passes og plejes af Nanna er utrolig heldige, for hun er en af den slags mennesker med hjertet på rette sted, trods hendes unge alder.

Tanja havde (med mors hjælp), indkøbt et armbånd fra Pilgrim til Nanna, og mor havde skrevet et kort for Tanja.

Nanna blev rigtig glad og rørt, både for armbånd og kortet. Så vi fik sagt ordenligt farvel, nå nej, ikke farvel, men på gensyn, for Nanna ville indimellem komme forbi for at besøge Tanja og selvfølgelig de 5 andre beboere. Men som hun selv sagde, så har Tanja en helt speciel plads i hendes hjerte, og hvilken mor ville ikke smelte, når hun hører sådan noget.

Tak for et godt år, og tak for din søde måde at være på, Nanna.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar