mandag den 3. maj 2010

Overspringshandling...

Jeg har flere forskellige ting som skal gøres færdigt i huset, men kan ikke helt få taget mig sammen, da jeg syntes det sjove ved det er gået lidt af fløjten nu, især når vejret er godt og jeg gerne vil sysle i vores nye have og så få strikket trøjen til min nevø færdig.

Jeg strikker på liv og løs, glemmer lidt de små manglende projekter i huset, såsom lige at male de sidste brune bjælker en sidste gang osv...., og så i lørdags skulle der lige ske noget andet, da mine arme ikke kan klare at strikke for længe ad gangen...

Så jeg kom lige på at min nevø skulle have en lille tillægsgave, så han kan tænke på sin Faster indimellem, de bor i Herlev og vi i Vejle, så det er ikke så tit vi ses.

Havde været i stof2000 og i vores lille billige stofforretning for at shoppe lidt stof, til et pudebetræk. Måtte så lige i Jysk i lørdags for at købe en pude som kunne være indeni.

Det blev til denne søde pude, hvis jeg selv skal sige det.


Nicolai på den ene side....


og elefanter på den anden side.


Sluttet af med knapper, så betrækket kan tages af og vaskes.

Så nu kan Nicolai tænke på Faster hvergang han putter med sin pude, han elsker nemlig at putte med puder....

God mandag til jer alle....

1 kommentar:

  1. Hej Dianna!
    Hvor er puden blevet sød og dejligt, at han ny kan tænke på dig HVER gang han putter :0)
    Kender det godt - det der med at have små ting der LIGE mangler at blive færdig, men noget trækker os i en anden retning *griner* - bare rolig, du skal nok nå det hele når tid er!
    Stort knus herfra

    SvarSlet