søndag den 18. oktober 2009

Efter en lang arbejdsdag....

i vores nye "gamle" hus i dag, skulle vi bare have noget nemt til aftensmad.

Vi har fået gjort køkken, stue, soveværelse, bryggers og badeværelse klar til i morgen, hvor der kommer en mand for at hjælpe med at klaske noget cemet op på det nederste af væggene, så de kan blive klar til at vi skal støbe gulvene.
Udover det har vi fået banket klinker af væggene i badeværelset, fået banket hul i muren 2 steder, til døre, som ikke lige har været der før. Fået banket pus af væggene i gangen. Så alt i alt begynder det at gå den rigtige vej. Så nu mangler vi kun at fjerne trægulvet i gangen, så er der også klar der.

Nu kan vi da se en ende på det med at køre byggeaffald ud af huset. Og i løbet af næste uge kan vi så køre sand ind i huset til at lave bund til isoleringen som skal lægges ud over hele gulvarealet i stueplan.,
I næste uge kommer VVS-manden med tilbud på gulvvarmen, og derefter går han i gang med at få lagt rør ud til det. I uge 44-45  regner vi med at der bliver støbt gulve. I uge 45 kommer der nye vinduer til hele stueetagen, og i uge 46 kommer tømrerne og sætter vinduerne i. Og derefter skal vi have ordnet lofterne, de gamle skal tages ned og nye sættes op, og så er der opsætning af vægge, lægge klinker på gulvet og sættes døre i alle de indvendige døråbninger.
Der er meget arbejde endnu, men alligevel, så jo, nu lysner det, og man kan se det begynder at tage form, af et hus vi skal flytte ind i senest d. 30.11.09.

Vores nemme aftensmad i dag....
Det blev til en lækker omelet med løg og gulerødder.


Til dessert blev det til 1 pandekage til hver, rester fra hygge i går aftes.


Og sidst men ikke mindst, fiberboller med solsikkefrø som skal nydes til Barneby.... her kl. 21.30, tror jeg det var.

1 kommentar:

 1. Hej Dianna!
  Dejligt, at du fandt min blog, for det gav mig mulighed for at finde din. Hvor er du fantastisk til at lave keramik :0) Dine ting er utrolig flotte.
  Har du nogensinde hørt om Cathrine i Nordjylland ?
  Prøv at kigge forbi hendes hjemmeside:
  www.collart.dk - jeg kunne forestille mig, at du kunne blive inspireret.
  Jeg vil glæde mig til at følge dig!
  Stort knus
  Lotte

  SvarSlet