mandag den 19. oktober 2009

Små huer...

Jeg har her i  perioden med i standsættelse af gammel hus ikke den store energi til hverken mine kort eller mit keramik. Det er lidt på stand by. Men, men, men.... jeg kan så absolut ikke undvære noget kreativt at foretage mig. Har her i oprydningsstunderne, (i forbindelse med at vi snart skal flytte), fundet en masse restegarn, som jeg straks tænkte, måske kunne omsættes til de her små huer til Red Barnet.
Jeg er ikke den hurtigste strikker på denne jord, men det er et projekt som er lige til at overskue, især når man er træt efter en lang dags arbejde med nedbrydning. Og det gør heller ikke så meget hvis man falder i søvn midt i det hele, da det er nemt, at finde ud af hvor langt man er nået. Det har jeg da heldigvis fået fundet ud af, trods det at jeg ikke strikker så meget eller så tit.
Så siden i torsdags har jeg fået strikket 3 små huer. Dog mangler der at blive hæftet ender, men det må blive en dag hvor jeg er lidt mere frisk i knolden, og der er noget mere lys end nu.
Jo, så lidt stolt er jeg da af mig selv, at selv i bygge- og flytterod, har jeg fået lavet noget kreativt, og som andre kan få gavn af. Nu håber vi så bare at der er nogle små baby-hoveder som kan passe dem.


Fortsat rigtig god søndag.

6 kommentarer:

 1. Der er næsten ikke noget så hyggeligt, som at strikke så søde små huer. Der skal nok være nogen hoveder til dine huer også :-)

  SvarSlet
 2. God ide med de huer, så er der jo heller ikke så meget der skal flyttes, når i når der til. Jeg er nu imponeret over at du overhovedet kan nå noget kreativt med det store projekt i har gang i.

  SvarSlet
 3. Hej Dianna.
  Tak for din søde hilsen i min gæstebog på min hjemmeside/shop og selvfølgelig deler jeg gerne ud af mønstre m.m. og ville ønske at døgnet havde 48 timer, så ville der være endnu mere at hente!
  En utrolig sød tanke, at strikke til Red Barnet - oss selvom du ligger i flytterod :0)
  Knus herfra

  SvarSlet
 4. Selvfølgelig kan de passe dem, og jeg kan bestemt godt forstå at du er stolt af dig selv, det er da vildt aktivt :)

  SvarSlet
 5. Jeg synes flot du har overskud til at strikke huer ,midt jeres byggeri,de er rigtig søde de huer du har lavet.

  SvarSlet
 6. Tak skal I have alle sammen, for jeres søde kommentarer.

  I kender jo nok også til at, savne, at have noget i hænderne når man får sat sig. Og lige i øjeblikket er de små huer her, et overskueligt projekt for mig, i stedet for en keramik skål eller kortene.

  SvarSlet