søndag den 6. december 2009

Jubi jæh, jubi jæh... så er vinduerne sat i....

I dag har vi fået sat vores 13 nye vinduer og 3 døre i. Med hjælp fra 4 mænd som min mand arbejder sammen med og spiller poker med. Så det gik godt nok bare tjept . Vi startede kl. 8.15 med kaffe og rundstykker, hvilket er en lidt blandet fornøjelse i en udestue i et hus, hvor der slet ikke er noget varme på.

"De 5" gik i gang kl. 9.00 og 9.15 var alle vinduer og døre taget ud. Derefter gik det bare stærkt, og da kl. var 12.30 var de færdige med at isætte det hele. Kl. 12.45 var dørgreb og låse sat i også. Og de holdt kun 1 pause i løbet af hele formiddagen. Så det må siges at de bare var effektive.


Kl. 8.00, inden vinduerne blev taget ud.


Kl. 9.15, da alle vinduer var taget ud og læsset på trailer.


Kl. 9.40, da 2 vinduer var sat i.


Kl. 9.45, da det 3. vindue gøres klar.


Kl. 10.30, min mand isolerer ved det 7. vindue.


3 af  "De 5"
- hvor den ene efterisolerer rundt ved vinduerne
og de 2 andre er ved at gøre klar til det næste vindue.

Nu mangler der så bare at blive muret og fuget, eller hvad det nu hedder rundt ved alle vinduerne og dørene. Det kunne de ikke gøre før skummet de har brugt var tørret ordenligt op. Så det bliver nok i næste weekend.
Billeder af huset med de nye vinduer må I lige have til gode. Glemte lige i skyndingen at få taget billeder af det endelige resultat. Dem smider jeg på i morgen aften, når jeg får taget dem i morgen.

Næste weekend kommer der 2-3 stykker af "De 5", for at sætte indervægge op. SÅ NU..... sker der endelig lidt igen.

Til "De 5".... Tusind tak for hjælpen i dag.3 kommentarer:

 1. Hej Dianna!

  Wheee, TILLYKKE, det må være " De fantastiske 5" du har haft på besøg !
  Dejligt at se, det går fremad!
  Stort knus herfra

  SvarSlet
 2. Hold da op- det hus får da den helt store tur- det bliver skønt når det bliver færdigt. Held og lykke med det- det gik godt nok hurtigt med de vinduer. Tænk man spekulerer så meget på det.

  SvarSlet
 3. Kvinden der husker:
  Ja det må være "De fantastiske 5", selvom jeg havde "De 5", dem fra bøgerne, drengebanden i tankerne. For du skulle høre sådan 5 mænd, når de sidder og taler, og jeg ikke lige sidder med ved bordet. Så skulle man tro de ikke var ældre end de 14-17 år. Men det er lidt sjovt at høre på.
  Og ja, det går dejligt fremad nu.
  Knus til dig også.

  Karin Grøn:
  Ja det blev lidt mere omfattende end det først var meningen, men vi glæder os bare sådan til vi kan begynde på det indvendige, og til dagen hvor vi kan flytte ind.
  Og det er rigtigt at man bruger mange resurcer på at tænke over tingene, og så når man har sådanne venner, tager tingene ingen tid.

  SvarSlet