tirsdag den 8. december 2009

ØV, ØV, ØV.... hvor logisk er det lige....

Da vi satte vinduer, døre og terassedør i, i lørdags, opdagede vi at terassedøren vendte forkert i forhold til det vi havde bestilt.
Troede vi......

Vi havde bestilt vores hoveddør og bryggersdør, så de var hængslet i venstre side og åbne indad, når man stod foran døren inde i huset.

Og så havde vi vendt os om og tænkt at terassedøren også skulle hængsles i venstre side men åbne udad. Også set ud fra når man stod foran døren inde i huset......

Men, men, men......, det kære vindues- og dør-firma, tænker helt anderledes end almindelige logiske mennesker.

De tænker at man skal stå på den side af huset som hænslerne skal åbne ud til..... med det resultat at vores hoveddør og bryggersdør heldigvis vendte rigtigt, både i forhold til hængsler og åbne indad. Men vores terassedør har så desværre fået hængsler i den forkerte side. Vi har nu en terassedør som er hængslet i højre side og åbner udad.
Så det er da 50% rigtigt.

Vores tømrerven tænkte så hurtigt og vendte døren så den nu er hængslet i venstre side men desværre åbner indad. Der er så heldigvis plads til det i gangen hvor den sidder, men det er da på godt jydsk, TRÆLS, at man ikke tænker logisk i sådant et firma, og alle andre firmaer som sælger vinduer og døre.

Og vi troede bare at de havde læst forkert på sedlen, og at vi måske kunne få lidt afslag i prisen, men næh nej, så er det at de disker op med den fine tegning, som vi ikke havde fået udleveret inden vi bestilte, hvorpå der står hvordan man bestiller døre, alt efter i hvad side hængslerne skal sidde og om de skal åbne ud eller ind.

Det der er rigtig træls, er at der er et trædørtrin som jo logisk nok skulle have været inde i huset, men nu sidder udenfor, dog heldigvis i vores udestue, så det ikke bliver påvirket af vind og vejr.

Nå...., jeg kom af med lidt frustration, og må desværre nok vænne mig til at terassedøren åbner indad. For syntes ikke lige at jeg / vi har kr. 5000,- til en ny dør. Der er lige nok andet at bruge penge på i øjeblikket.

Rigtig god mandag aften.

1 kommentar:

  1. Nej hvor surt. Det er bare så sært med håndværkere, man skal bare huske at sige de rigtige ting og kunne deres sprog ellers får man noget helt forkert ud af det.

    SvarSlet