søndag den 23. oktober 2011

Igen en lækker weekend....

Lørdag blev bla. brugt på støvsugning og gulvvask, rengøring af hundenes tæpper, som lige kom en tur i vaskemaskinen. Godt tiltrængt forøvrigt.

Der blev også slappet af og hygget lidt med ældstedatteren...., som kom hjem fra København.

Desværre havde der været indbrud i hendes bil, som havde stået inde ved banegården i Vejle, da hun var med tog frem og tilbage.
Ærgeligt, men udover en knust siderude, mistede hun "kun" sin GPS.
Så det var heldigvis en "billig" omgang. De havde ikke ødelagt andet, og pænt lukket døren igen.

Vi fik fat i mekanikeren og han ville finde en brugt siderude til hendes bil, så vil det ikke blive så dyrt. Bilen kan vi aflevere til ham i morgen mandag og regner med den er færdig i morgen eftermiddag eller tirsdag.

Manden min gik og arbejdede udenfor, og Frk. Smilla holdt ham med selskab. Hun syntes det var sjovt at ligge i rillen som han havde gravet ud....


  
Lørdag aften fik jeg flettet lidt julestjerner.


 Min skulder ville ikke rigtig være med til at hækle, så jeg har holdt pause fredag og lørdag, og i dag. Men jeg har også fået hæklet rimeligt meget i løbet af ugen. Er over halvvejs med en lille elefant...


I dag, søndag har jeg været aktiv i køkkenet.

Jeg skal have kage med til mit keramik-hold mandag aften.
De vil så gerne have min "færøske lagkage", og jeg syntes den tager så lang tid at lave. Så tænkte jeg, at da den kun bliver bedre af at stå en dags tid, for at "sætte" sig, kunne jeg lave den i dag. Og er fri for det i morgen eftermiddag når jeg har fri fra arbejde.


Det blev også til en lille udgave, så manden min og jeg havde lidt lækkert til aftenskaffen og den gode film.
Det er kun et mini-fad..., og der er endda nok til manden i morgen aften, hvor jeg ikke er hjemme.


Derudover har jeg lavet mini-flødeboller, med bunde fra "Specialkøbmanden", familien har godkendt dem. De siger de smager godt. Det kan så godt være, men det varer længe inden jeg gider det igen..., for hold da op, det tager tid. Kan sgu godt være det bare er mig som er langsom. Men min ryg er ikke hel tilfreds lige nu.

 
Poseklemmen, som er en af de små, er lagt så I kan se hvor små flødebollerne er.


Af resten af skummet fra flødebollerne, lavede jeg marengs, som fik lidt mørk chokolade under bunden. Uhm, de er også gode.


Nu er min ryg også totalt smadret...., det var alligevel for lang tid at stå i køkkenet..., men sådan er det når man bliver grebet af  noget, så har jeg svært ved at stoppe før det er for sent. Der er jo en grund til at jeg er i fleksjob,  med stillesiddende arbejde.

2 kommentarer:

 1. Det ser ud som om du har haft en rigtig dejlig weekend!!
  Glæder mig altså til at se pellefanterne, de ser bare helt vildt søde ud!!
  Du skal passe på dig selv, ellers må jeg finde mine vrede øjne frem!! ;O)

  SvarSlet
 2. Hej søde Lotte
  Vil gerne se hvordan dine vrede øjne ser ud, tror faktisk aldrig jeg har set dem i de mange år vi har kendt hinanden...
  Knus Di

  SvarSlet